2a Consulta d’Adolescents

image_pdfimage_print

Fem el lliurament dels resultats de la 2a Consulta d’Adolescents

La 1a Consulta d’Adolescents, que vam desplegar el maig del 2022, va tenir una important participació: 701 adolescents de tota Catalunya (l’univers és de 418.796 adolescents). Enguany, d’un univers de 70.365 adolescents barcelonins, la participació ha estat comparativament una menys robusta: 112 adolescents. Això li dona a aquest procés una mica menys de precisió quantitativa, però la informació qualitativa que hem recollit és, creiem, molt interessant de posar-la en la discussió pública i privada.

És la primera vegada que un grup tan ampli d’alcaldables a l’ajuntament de la ciutat de Barcelona, escolta i dialoga sobre problemes vinculats a la gestió municipal, des de la perspectiva de noies i nois de 13 a 17 anys. Tots vam fer un pas endavant. Un pas que, tant de bo, es transformi en un permanent caminar conjunt. Enfortir la formació ciutadana i escoltar l’opinió de les/els adolescents sobre assumptes públics requereix de la participació de tota la comunitat.

Tant de bo que aquesta informació sigui una aportació per a tota la comunitat catalana: mares, pares, professors, escoles, instituts, ajuntaments, Generalitat, partits polìtics, mitjans de comunicació i, sobretot, per a les/als mateixes/mateixos adolescents.

Descàrrega el pdf en aquest enllaç: 2a Consulta d’Adolescents_2023_El Meu Primer Vot_Informe Final

Nota: aquest informe s’ha enviat a la nostra base de dades que conté 500 adolescents de tota Catalunya, més d’una desena de mitjans de comunicació, tots els partits polítics involucrats en el procés i diverses organitzacions vinculades a l’educació i els menors d’edat.