Les EscolesCoop donen suport a El Meu Primer Vot!

Les EscolesCoop representan a 41 escoles cooperatives -que apleguen 6.026 socis cooperativistes i 1.906 treballadors que eduquen a 19.000 alumnes- que desenvolupen un model d’escola laica, plural, activa, humanista i integrada en els valors d’una societat catalana, i que aprèn a participar voluntàriament i de forma democràtica donant gran rellevància al treball en comú. Els membres de la Federació es qüestionen constantment el procés educatiu i prenen les decisions conjuntament. També posen en comú el resultat de les tasques individuals i col·lectives, amb comunicació i diàleg.

Els nostres principis son: educar joves i infants en els valors cooperatius; que siguin ciutadans i ciutadanes crítics, socialment responsables, democràtics i participatius; y que tinguin vocació social. A més, som escoles obertes a tothom; dinàmiques i transformadores; innovadores; creiem que l’ús de les tecnologies són mitjans per desenvolupar millors pràctiques educatives, que col·laboren a construir una comunitat participativa, on l’autogestió, l’autonomia i la independència son fonamentals. 

És per això que volem manifestar el nostre suport al projecte “Elmeuprimervot.cat”, perquè creiem que els seus valors, la seva metodologia i els seus objectius pedagógicos, apunten en la direcció correcte: col·laborar al fet que els adolescents, els nostres alumnes i uns altres d’altres escoles, exerceixin el dret a incidir en les decisions que els impliquen, tant dins com fora de cada escola.

Joan Segarra

Director EscolesCoop

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *